WIJ KUNNEN U HELPEN

ONZE DIENSTEN

De diensten van

Schilder- & Onderhoudsbedrijf P. Teeken in Den Haag

Als professioneel schilder en behanger verzorgt Schilder- & Onderhoudsbedrijf P. Teeken in Den Haag voor particulieren en bedrijven in heel Zuid-Holland een uitgebreid aanbod aan diensten. Kwaliteit en service zijn mijn beste reclame. Om de optimale kwaliteit te bereiken als schilder kies ik voor merken verf die in de praktijk hun kwaliteit en duurzaamheid al volop hebben bewezen. Daarom adviseer ik mijn klanten merken als Sigma, Sikkens en Herbol. Ik heb een grote passie voor schilderen omdat een interieur of exterieur hierdoor een nieuwe frisse uitstraling krijgt.

BINNENSCHILDER

Bent u toe aan een verandering in uw interieur? Dan is een schilderbeurt vaak voor u de kans op een complete make-over. In goed overleg kiezen wij dan de kleur die het best overeenkomt met uw persoonlijke smaak. Door mijn ruime ervaring kan ik u prima adviseren over welke kleurstelling het best aansluit bij de rest van uw inrichting.

PLAFONDS, DEUREN EN KOZIJNEN

Als wij tot overeenstemming zijn gekomen dan breng ik de verflagen aan op uw wanden, plafonds, deuren of kozijnen. Betreft het een groot oppervlak? Dan kunt u een kostenbesparing bereiken door mij de airless verfspuit te laten gebruiken. Hiermee kunnen grotere oppervlakten snel en streeploos van een nieuwe verflaag worden voorzien.

BUITENSCHILDERWERK

Net uitziend buitenschilderwerk is het visitekaartje van een pand. Goed dekkende verflagen geven niet alleen een fris uiterlijk aan een pand, maar beschermen de kozijnen ook tegen problemen als houtrot. Ook realiseert u hiermee een waardebehoud en misschien zelfs een waardevermeerdering van uw woning.

HOUTROTREPARATIE

Verwaarloosd buitenschilderwerk aan de kozijnen kan houtrot veroorzaken. Dit openbaart zich door butsen of scheuren in de verf en is in een vroeg stadium nog goed te behandelen. Neemt u dan snel contact met mij op voor een professioneel uitgevoerde houtrotreparatie. Stelt u dit te lang uit dan zet het proces snel door en is mogelijk een kostbare vervanging van de kozijnen noodzakelijk. Uiteraard is preventie aan te raden, laat daarom de kozijnen regelmatig voorzien van nieuwe verflagen.

Het hangen van

Glasvezelbehang

Glasvliesbehang mag zich verheugen in een alsmaar toenemende popularitiet door de fraaie uitstraling in een interieur. Ik breng het graag voor u aan. Ook op grotere oppervlakten of moeilijk bereikbare plaatsen. U kunt ook hiervoor vertrouwen op mijn vakmanschap.

Goede service van uw schilder in Zuid-Holland

Door een effici?nte bedrijfsvoering kan ik u altijd een concurrerend tarief aanbieden. Zoekt u een ervaren en gemotiveerde schilder of behanger? Zoekt u dan niet verder, u heeft mij tenslotte al gevonden. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.

BEL OF EMAIL ONS

Direct een schilder nodig?

U kunt mij inschakelen voor zowel binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, houtrotreparatie, airless verfspuiten en het aanbrengen van (glasvlies)behang. Dankzij mijn vakmanschap kunt u altijd rekenen op een fris en streeploos resultaat van alle schilderwerken.

Vraag een offerte aan!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.